Påminnelse till mej själv


I know it's hard, babe, to sleep at night
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight


Hard work

Hallojjsaaan alla små goobitar och även ni som är mindre smarriga.
Tänkte summera min fin fina helg.
Den bestod av jobb jobb och lite mer jobb. Hur skönt som helst att vara tillbaka hos mina älsklingar igen.
Sen igår tog jag en gå runda med mini mela i det fina vädret och sen var jag med mina fin fina vänner på brännan och tog några glas, mysigt värre var det.
Idag har jag passat lilla söta Adrian, spelat fotboll, käkat hamburgare och kollat film och jag avslutade helgen med att ut o gå en runda. Så jag kan Inte klaga alls faktiskt . Och Turkarnas land närmar sig med storm steg. Vi ska bli däckfärgade som sagt!
Hoppas eran helg har varit super som min. Ska era låta era öron vila lite så hörs vi mer senare i veckan!


Över

Det är över nu.
Tur att Justin bieber räddar ännu en sömnlös natt och även liten löpar tur på 45 min såhär mitt i natten, men vet ni vad mina vänner ?
Jag har satt ner foten och bestämt mej för att gå vidare. För bägare har runnit över och jag orkar inte mer helt enkelt.. Svåraste som finns är att ta farväl till en person som man är så hysteriskt kär i. Du kanske läser detta vem vet, men så är det iallafall bara att acceptera och move on.


Fuck You



Hallojsan alla små sötnosar där ute.
Idag har det blivit en dag på stan bara, när man är arg så shoppar man, väldigt bra medicin ska ni veta. Så idag har jag inhandlat 3 Bhar , 3 par trosor ,och 2 shorts. Väldigt nöjd faktiskt. Så himla mycket fin färger just nu! - Sommar sommar sommar.
Jaa ni kanske undrar varför lilla snälla jag är arg, haha jadu det ska jag ta och berätta för er, för att en kille går mej på nerverna , önskar verkligen jag kunde bonka lite vett i hans skalle , för det finns det fan inte alltså.  Så han kan bara ta sitt pick och pack och dra vidare känner jag, för finns tusan inget mer och hämta hos mej.
Hoppas du läser detta faktiskt, för jag är gaaaaaaalet trött på detta nu. Så  jaa nu vet hela vida världen och universum varför lilla borås tjejen har vart och spenderat pengar idag. Tyvärr bota det inte all ilska, men det kommer. Sätter ner foten och trycker på delete är det som gäller nu och ser verkligen  fram emot Turkarnasland , lämna den jävla skit hålan ett tag.  - Hellooooo alla snyggingar  i shorts känner jag.
Hoppas ni har haft en solig dag och njutit av vädret, för det har jag gjort. Puuuuuuuuuuusssssssssss på er!


Rosa shorts - Face 350 :- , Bharna - Lindex 179:- /st , Vita shorts - H&M 99:- och Trosor - Cubus 59:- /st
 



lääs.

Haallojsan mina puddingar! Har ni haft en bra i det fin fina vädret? Strålande sol hela dagen ju.
Jag hoppas på att ni har haft det iallafall, tänkte faktiskt komma med ett boktips ,  nu när sommaren är runt hörnet. En typiskt tjejbok, så inget för er guys tyvärr. om ni inte vill vara annorlunda.
Boken heter Du glömde säga hejdå med författaren Sarah Dessen. Inte läst hela boken än men läst över 100sidor idag, och en otroligt bra bok fastnade direkt.
Handlar Om en tjej som heter Mclean som flyttar runt väldigt mycket med sin pappa för att hennes föräldrar har skilt sig och hennes pappa har ett jobb som gör så dom får flytta runt , men till varje ny stad hon kommer så byter hon namn då hon inte vill bli påmind av det gamla. En ny stad - Ett nytt namn och en personlighet. Men i Lakeview blir allt annorlunda , då hon börjar använda sitt riktiga namn. Utan skyddsnät  och förklädnad börjar hon ett nytt liv igen och kan inte vara någon annan än sig själv.
5 stjärnor av 5. Så lääääs den. Packa ner den i väskan till stranden, eller ner på semestern i husvagnen för den är verkligen läsvärd.

Se där ja , nu har jag till och med gett er ett boktips, inte så illa asså.
Nää nu ska jag lägga ifrån mej bloggen för en stund iallafall, ni får ha det så bra. Sov så gott allla mina pinglor o puddingar där ute.

Fett

 
Hallojsan mina godibitar och äckelbitar.
Hoppas allt är bra med er där ute , själv är man absolut på bättringsväg o nästan helt frisk känns det som ialllafall.
Vet ni vad jag fick reda på idag? Att det är förbjudet att ha sex i ett flygplan, hallå eller? Vem fan kom på den jäävla lagen då? Idioti asså, så lilla jag var tvungen o googla detta och vad fick jag som svar att joo klart det är olagligt att ha sex på offentliga platser , men  vaad fan ska dom göra?  
Kasta ut än. EXAKT , lite böter kan man säkert få ,  FETT värt. Så 10.000m klubben är fortfarande aktuellt  och om det inte lyckas på detta flyget så en vacker dag så ska jag gå med i klubben, det är något som är säkert!!
Nooog om 10.000m klubben, nu ska jag käka lite frukost och forsätta kolla tv. Ha en bra dag alla där ute!



so true

Well I can tell you're afraid of what this might do
Cause we got such an amazing friendship and that you don't wanna lose
Well I don't wanna lose it either
I don't think I can stay sitting around while you're hurting babe
So take my hand

turkarnasland

Hallooo alla mina nära o kära. 
Här ligger jag och gör inte så jätte mycket mer än ligger och lyssnar på min man , jaa inte så svårt att lista ut vem det är va?  och  jag gör en packlista för tuuuurklandet också.
Någoot speciellt man borde packa ner? Mer än kondomer - skämtosido. Man vet ju inte om Mr right finns på planet så jag kan gå med i 10.000 klubben.
Ska väll vara som alla andra skriva vad vädret suger nu när det inte är sol, bara tråkigt regn regn regn.  Men snart så sitter vi på flyget just 20 Days left,, hmm enda mina inlägg handlar om?
Efter turkiiish kommer det bara handla om hur mycket jag lääängtar tillbaka dit. Jaja nog om turkarnasland, snart är det dags att börja jobb igen , gud vad jag läängtar? Hör ni jag säger jag saknar jobbet, funderar på om jag ska jobba imorn redan, men jag vet inte om jag är helt 100 än och vågar jobbbar, hmmm vi får väll se.
Inte tränat på en veckaaaa, ganska drygt faktiskt , men det tar vi igen hundra gånger om kommande veckorna,  jaja nää nu ska jag låta era stackars öron vara och forsätta med packlistan.  Plingeling så länge mina godingar!!





ny sommar favorit




ny sommar favorit


time out

Hej mina lovers and haters!
Förlåt för mitt senaste inlägg, var lite överdrivet deppigt kanske, men var bar tvungen att skriva av mej.
Jaa har ju legat sjuk ett tag nu , men visat sig att jag har magsår så, försöker bli frisk så jag kan flyga iväg till Turkeeey om typ hmmm sisådär 21dagar, så alltså om tre veckor sitter vi på flyget ner , herregud vad tiden går fort. Funderar starkt på att haffla någon på flyget o spräcka 10.000m höjden, hade  vart nice - A Dream comes true ungefär .
Hade tänkt o skriva ett as bra inlägg men glömt bort hälften vad jag skulle skriva, är så stressad över Turkiet , har inte köpt hälften och här ligger jag helt död i soffan.. aja får lösa det på något sätt.
Nää hoppas ni haft en bra helg godingar, och festat från mej också nu när jag inte kan göra det.
 
 
 
 

Ångest

Vad gör man av all ångesten man har? Ångest över att vara sjuk, över att jag behöver gå till jobbet fast jag är super sjuk, ångest över allt just nu. Funderar på att radera allt innehåll i hela mobilen och i min hjärna med tack om det hade gått.. Vill ligga i sängen gråta o aldrig mer resa mej upp. Men det går inte och det vet jag själv. Men att allt bara kunde ordna sig och att jag aldrig gör misstag igen skulle vara så himla enkelt önskar att livet var som en dans på rosor så slapp man allt det jobbiga..
Eller Spola fram tiden så jag ligger på stranden i Turkiet och lämnar alla bekymmer här hemma i äckliga borran.
Delete delete delete!

/ en halv död tjej som lägger sig under täcket igen


känslor


Läs värt eller Se Värt.

Ny design som ni kanske ser - pink pink pink , rosa i alla världens nyanser.
Nämen godkväll iallafall alla nära o kära, vänner o ovänner.
Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft. Själv summerar jag min helg - Chill, Gekås och Grill med mina fina vänner, släkt o grannar. Ungefär älska livet lite.

Just nu har jag lite bieberfiver och tuuurkishfiver, saaknar justin , helt sjukt att lilla jag säger det, men så är det min man är fan i dubai just nu., hemskt  men men längtar även till Turkeeeeyy , bara 37 days left lix.
Var ju på geeekåås med mini mela igår o vi  inhandla sköönhetsprodukter för över 600cash för att kunna vara vaaackra i turkarnasland. Kommer bli priiimaballerina, båda är lite nervösa hur vi kommer kunna lokalisera där nere, även när vi ska mellan landa i istanbull. Men vaafan vi löser det , slår våra kloka huvuden ihop.

Nää skulle bara skriva att jag levde så ni inte tror attt jag har dött eller något, för det har jag verkligen inte , fast jag har sätt justin liiiiive och ska till turkiet snart.
Ha en forsatt trevlig kväll mina godingar, chilla inte för mycket och ni som kanske jobbar, jobba inte för hååårt heller.
 
 

True

I know that if the sky would fall
I survived it all
Because of you


I miss u


RSS 2.0