Feb. 25, 2013

Ju mer DU spottar på mej, ju mer kommer jag att blomma ~

Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Vill bara ställa mej och skrika rakt ut exakt vad jag känner. Eller trycka på deleteknappen igen,. Men det funkar inte direkt så som man vill. Bara glömma det förflutna och gå vidare, 2013 som skulle vara en sån jävla bra nystart.. Vart fan är den nånstans?
Allt är så äckligt äckligt äckligt, vill bara spy på allt!

|| Dina ord du säger eller skriver har du en gång skrivit om mej, lögner nu eller då? Det är något jag aldrig kommer få reda på ||


10h

Alldeles för många timmar ~

Då var denna måndagen över, äntligen. 10h på jobbet är inget roligt pass. Bara 3 st kvar sen ledig fre,lör och sön. Äntligen ledig en hel jävla helg!

Evelina har vart här i en vecka, och åkte hem till älskade Skåne igår, saknar henne redan. Men galen rolig vecka som gick alldeles för fort. Men hoppas på att vi ses snart igen siss.

Nä helt slut och ska försöka få några timmars sömn innan det är dags att jobba igen, hejdå verkligheten hej mina drömmar!


Hemskt mycket hej fyllan

 

Be alright


Springa åt ett annat håll

Skriker tills jag tappar andan ~

Dags att försöka dejta sängen, hoppas jag får någon sömn inatt.
Träffade och pratade med 2539 idag, gick väll sådär. Lite Tysta som vanligt, tappar ordern i din närhet. vad ska man säga att jag hatar dej men ändå älskar dej så det gör ont. Att det alltid kommer finns ngt där , och det kommer aldrig försvinna hur mycket vi än försöker. Så kan man bygga upp vänskapen igen med någon som har sårat än så mycket så man ligger på botten? Eller ska man gå åt ett annat håll! Men klarar mej inte utan dej heller då du är min andra halva.. Tankar hit och tankar dit blir fan knas, skönt att det är helg imorn, hemskt mycket hej fyllan, jag har saknat dej!


Lets talk

Svartare än svartast~

Hemskt att man kan hata en person så mkt som jag gör. Tänk att placera personen i samma rum som mej, skulle inte vara nyttigt för ngn av oss.
Hatar personen så mycket så jag mår illa men saknar personen också så mycket att jag bara vill lägga mej i sängen och aldrig mer gå upp. Jag som tryckte ner deleteknappen , och tänkte för en gångs skull ska jag må bra, nä självklart så kommer mina sömnlösa nätter.
Idag ska vi prata, men som vanligt tror jag inte att jag kommer ha mkt att säga.. Tappar ordern när det väl kommer till kritan. Men lets talk!


Feb. 20, 2013

Black


Sömnlösa nätter

Då har man kommit in I en period igen med sömnlösa nätter. Vet inte vad jag ska göra för att kunna sova mer än 2-4h per dygn. Några tips?
På dagen går de hur bra som helst att sova är bara nätterna som det inte går, kanske för mycket tankar på nätterna? Jag har faktiskt ingenaning.
De jag vet är jag är sjukt trött och måste jobba... Ingen lust till något.


I would

 

Så svart

Jag hatar dej


Glitter


ny favorit


OTH

Då var det roliga slut, nu har jag sätt alla 9 säsonger av det bästa serien som finns - one tree hill. Vad ska man börja följa nudå? Tips tack! - dock inte GossipGirl eller Pretty little liars , då jag redan följer dom.
Gud vad bra den sista säsongen var , man fick lite snabbare puls i vissa scener. Så himla tråkigt att de är över nu, inga mer säsonger. Ni som inte har sätt alla säsonger, rekomenderar jag att se det nununu och om ni inte ens har börjat kolla så gör de. Ni kommer inte ångra er, I promise!
 
 
 



...


vem pra bahia


DELETE

Då är äntligen knappen nertryckt, DELET. Då är det en ny start som gäller .

Har kollat lite på resor idag nu när jag ändå ligger hemma o är sjuk, jag o tjejerna har planerat att åka till alanya i två veckor, två av tjejorna har redan bokat. Men är så sugen bara på att ta en flygstol ner till Thailand , men det få vänta först Turkiet som gäller. Elller först bli frisk så jag kan komma tillbaka till jobbet med nya tag.
Blir en lugn helg , just denna helgen det händer som mest i lilla Borås, så himla typiskt. Får ligga hemma hos familjen, nerbäddad och bara umgås med familjen. En vit helg på g, kors i taket säger jag!!

Nää nu ska jag bädda ner mej i soffan med te och kvällsmat, ha en bra kväll bitches!!!!



Tusen pussar från lillla mej till er mina vänner o ovänner.



löööve


Feb. 06, 2013

Tar ett steg tillbaka, Jaa idag gör jag detta. Trött på allt bråk, allt tjafs, så idag gör jag de du har gjort i några veckor jag slutar höra av mej och slutar försöka hålla allt uppe. Trycker på deleteknappen för engång skull, istället för att försöka göra allt bra igen för när man inte får ngt tillbaka så orkar man inte. Så nu är det adjö.


Folk

Ju mer DU spottar på mej ju snabbare kommer jag att blomma, just saying.
Så tänk innan du gör något men just nu är du luft luft luft i mina ögon :)

Usch febern är tillbaka och hostan tar död på mej. Vill inte vara hemma mer från jobbet men nu är vi här igen ligger hemma i sängen. Vill bara bli frisk men läkaren säger gång på gång att det är ett vanligt virus. Men vanligt virus håller inte i sig i flera månader?
Usch usch ta dö på mej snälla.

Hoppas ni har en trevligt dag mina vänner och ovänner!
Puss på er!


Just so u know

Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Och det här är ett sånt tillfälle. Ibland önskar jag att de fanns en deleteknapp som jag bara kunde trycka på och sen var du borta , eller att jag aldrig lärde känna dej. Men det är ju bara en tanke :)

Känns som det var en evighets jag blogga ordentligt och det första jag lägger upp är ett hat inlägg! Haha dör orkar inte med mej själv, welcome To My perfect life!

Älska mej eller hata mej but just so u know ,Jeg er ikke den du tror du vet
Jeg er en supernova!


löve it


RSS 2.0