Första advent

Söndag, och redan första advent. Vad är det man säger tiden går fort när man har roligt. I torsdags var det 1 månad kvar till julafton, och snart är det redan första December.
Ganska tur att man inte har hund i detta vädret, slipper man gå ut. Idag har jag umgåts med min familj det mesta, strömen har vart borta i några timmar pågrund av detta jävla vädret, blir ju nästan galen. Hoppas inte den går igen, vad ska man göra då, blev ju nästan ingen mat idag. Men som tur kom strömen tillbaka. Nee noog tjatat om mej, hoppas ni har haft en super helg, för det hade jag verkligen. Även en helsköön söndag. Nu ska jag forsätta göra julkort med världensbästa lillasyster.


hemma igen

Herregud vilka crazy dagar det har varit. En grej jag kommer göra om, men aldrig mitt i hösten pågrund av att det var storm, och båten gungade som fan, så att ligga i sängen först av bakfylla i några timmar och sedan i sjösjuka och man missade både Italio brothers och Cascada, rikktigt suuuurt.
40 timmar party, som är helt totalt obeskrivligt och sen en utgång på lördagen när man kom hem. En partykryssning är något alla måste göra!!! Allla krogar kommer vara i botten när man har gjort det, det märkte vi igår, när vi var ute ;) Borås suger rööööööv emot stockholm, så stockholm vi ses snart igen antingen på en ny kryssning som jag hörde att den ska vara i april eller så åker jag upp och festar i stockholm. ;)


dålig på att uppdatera

Gud vad dålig jag har vart på att uppdatera, men veckorna går så fort, jobbet tar mycket tid och min dator har gått sönder -_  Laddaren vill ej funka som jag vill, tyvärr blir följden att det blir dåliga uppdateringar.
Det senaste har har jag bara jobbat sen solat efter jobbet för att vara brun till kryssningen, sen i helgen var jag i herrljunga en sväng hos min kusin, hon gjorde så att jag började spela wordfeud, som jag hade lovat mej själv att inte börja spela, för jag visste att jag skulle fastna i det, och som sagt vad är det inte man har gjort? ;) helt totalt fastnat!! Helgen gick väldigt fort, var trevligt. Lite wordfeud spelandet i varsin enda av soffan, pizza, hon skrämde upp mig med en jävla spökhistorieskit, vart nere på stan nee just det byn menade jag där jag tog hål i örat, och till sist var vi på spelkväll där vi spelade något ritar spel, vi var bäääst*Host*.



Nu är det bara två hela dagar kvar till kryssningen jag och mina goda tjejer ska på. Jag kanske inte har berättat vad vi ska åka på för kryssning men iallafall vi ska åka på 100% PARTY JUDGEMENTDAY, som går Stockholm-Helsingfors, en 40 timmars partykryssning. Så vi beger oss till stockholm på torsdag morgon klockan nio med en partybuss upp, är så himla helt sjukt taggad, Finns inga ord för det! *wooopwooop*
Blir tyvärr dålig uppdatering denna veckan med, kanske lägger in några tidbestämmda inlägg om jag orkar. Eller kanske uppdaterar hemma hos johanna imorn, för ska dit och övernatta. Nu måste jag verkligen dra mig från datorn, allt ska packas, och naglarna ska fixas.
Hoppas ni får en trevlig veckaaa, sup inte för mycket i helgen osv. Fööör det kommer jag göra åt er istället.


 
Puss & Kram


känslan

Gud vad tiden går fort helt sinnes sjukt, känns som det var igår det var fredag o helgen hade precis börjat. Men idag är det måndag, o ny jobbdag? Det var nyss två månader kvar till kryssning, och nu är det tio dagar? Herregud, helt sinnes sjukt alltså.
Helgen spenderades hemma med familjen, där vi grillade korv och banan med choklad, en riktigt mysig lördag kan man säga. Och söndagen firade vi farsdag, med god mat och kladdkaka till efterrätt, myysigdag där med. Grattis pappa på farsdag, jag älskar dej! 
Och till slut måndag igen, som spenderades halvdag på jobbet och sedan vidare till vårdcentralen för att kolla mina leder och för diabetes.. Kvällen slutade med att jag och syrran åkte till stan lite sådär spontant, åt på jensens och hade det trevligt som vi brukar ha det.
Hoppas ni har haft en lika bra helg som mej!



Puss & Kram


Sommarn 2011

Lite sent ute, men när man börjar blogga på hösten igen så får sommarbilderna komma senare. Lite blandade sommarbilder där mina nära och kära är med i. Bilder från studenten, halmstad, Liseberg, After beach, Rix fm festival både i halmstad och göteborg och annat smått och gott. Hade en obeskrivlig sommar iår och hopppas på att nästa sommar bli ännu bättre.


smärta



Vad gör man när smärtan är så stark så man inte vet vad man ska ta sig till, man vaknar mitt i natten och gråter, tabletter funkar inte och vården har ingen tid?
Joo man tar dag för dag, o man drar på ett fake smile på läpparna och låtsas att allt är bra tills man får en läkartid eller så kryper man ner i sängen o ligger o väntar tills att det blir en ny dag, kanske man inte har lika ont då. Som jag har gjort det senaste.Så är det att leva med en sjukdom som ens föräldrar tror man har men visar ingenting på diagnoserna, och jag hoppas på att jag får en ny tid snart, nästa vecka och dom visar något så jag kan få någon jävla medicin, för jag pallar inte.


love


If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go


min dag

Uscha, ingen vidare dag. Dagen har spenderats i sängen med massa film o clementiner, har haft ont i mina leder och har fortfarande otroligt jävla ont...
Så blev inget jobb idag, och nog inte imorgon heller, inte det roligaste ska jag säga er.
När man bara kan ligga i sängen och det inte finns så mycket att göra. Kvällen får slutas med glass och en film till det, tycker jag att jag förtjänar




Ha en trevlig kväll allihopa och hoppas ni har haft en bättre dag än mej!
Puss & Kram


sanning


Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


Redan november?

Gud vad tiden går fort, redan november. Var inte jag i halmstad nyss och det var sommar?
Det är illa när man redan har börjat lyssna på julmusik. När veckorna går så fort att det känns som att det är helg efter två dagar igen, snart är det väl jul också, och man när man inte har börjat köpa en enda julklapp än, så är det illa.
Julen är här lalala , njaa så snabbt går det nog inte, så kan lungna ner mej lite tror jag.. Men vi får väl se, nu ska jag sätta mej ner och kolla en film och dricka te.


Ha en bra dag allihopa!
XoXo Natli


RSS 2.0