The holiday

Dags för film, ikväll blir det the holiday. En film som är så otroligt bra, har verkligen sätt den 100 gånger och tröttnar aldrig.. Min favorit film kan man säga :) En film som jag verkligen rekommenderar till dom som inte har sätt den!
Ha en bra natt allihopa!
Puss och kram


Borran

Ja då är det hemfärd på g, tyvärr.. Hem till äckliga borran, undra om jag ska ta chansen och gå till psykologen imorn? Eller överdriver jag ? Men kan verkligen inte sova på nätterna, första natten sen i fredags som jag har sovit helt okej, som jag har fått några timmar sömn.. Som tur var jag trött när jag skulle sova inatt annars hade det väl inte blivit några timmar inatt heller.. Känner mej verkligen som en barnrumpa som inte kan sova på nätterna, som tänker för mycket när det är mörkt,, vid såna tillfällen önskar jag att jag hade en pojkvän som kunde ligga jämte mej, och hålla om mej,, men jag har min lillasyster som är mitt stora störd fast hon inte vet om de, bara att få sova jämte henne på nätterna gör så att jag får några timmars sömn.. Fast jag kom hem hel efter det som hände har jag en sån ångest över det.. En ångest som över går till att jag inte kan sova eller äta, som slutar i huvudvärk! =\ nu när jag har var väg över en natt har jag inte tänkt så mycket, har mest njutit av att vara borta..


Första dagen

Jaa första dagen jag sätt min fort ute sen i lördags, ska till Göteborg till Lisa,, hoppas det blir lite bättre :) känns konstigt att inte vart ute, har missat flera dagar med soligt väder ju.. =\ aa hoppas ni får en bra dag, ska försöka ha lite bättre humör :) puss på er där ute!


Jaha?

Godmorgon, hatar denna jävla ångesten som gör så jag inte orkar. Som gör så jag inte kan sova, äta eller inte mår bra i huvudtaget.. Jag önskar att jag hade en delete knapp som tog bort allt som hände. Tog mig upp ur denna mardröm , för det är hemskt att må såhär.. Men det är väl som alla säger tar ett tag att förstå, det tar ett tag innan man mår bra igen.. Men jag är rädd så rädd för jag vet inte vad =\
Nää jag säger godnatt en stund till, måste få några timmar sömn =(


Ångest

Ligger man här och försöker somna, syrran sover redan.. Och ångesten är påväg, vill inte vara vaken själv då tänker jag för mycket.. Tur slipper jag iallafall sova ensam, har världens bästa syster jämte mej.. Ensamheten gör så jag får panik, är rädd , chockad och när kommer jag över detta?? Bra fråga men hoppas på jävligt snart för pallar inte att må såhär...


Kaos

I fredags firade vi Erika som fyllde år, mysigt värre, bra kväll tills allt blev helt svart. Jaa någon fått för sig att droga mej som tur är har jag världens bästavänner som tog hand om mej och jag kom hem säker iallafall och det är jag glad för.. Man vet aldrig vad som hade kunnat hända om inte Emelie hade haft bil och var nykter, är så himla tacksam att jag har såna bra vänner.. Mindre tacksam över att det var just jag som blev drogad, och undrar varför? Dagens folk gör mig bara illamående , mår sjukt dåligt över detta och kommer inte gå ut på ett bra jävla tag!!


big brother

Efterlängtade big brother har börjat igen, och jag älsssskar det redan.. Världens BLÅSTASTE Hannah Widerstedt är med och kommer göra alla i huset helt galna. Och det är ganska kul, finns även en tjej jag diggar och det är petronella , galen brud som gör hannah helt vansing. Om jag får säga så tycker jag det är väldigt roligt xD Men förstår henne vem skulle klara av att bo med mongot hannah i ens en dag, jag skulle inte stått ut i fem min innan jag hade slagit in hennes face. En överdriven bimbo brud som tror att hon är bättre än alla andra, visst hon kanske överdriver lite men tror verkligen att hon är så blåst i verkligheten och tycker rikktigt synd om henne.. Visst hon roar mig men tror inte att hon mår bra ngnstans!:)
Hitils är big brother bra, dock saknar världens bästa katarina sen föörra säsongen.


En vit helg

Ja tro det eller ej men jag har min första vita helg på månader, känns väldigt konstigt men det är sant!! Men det tar vi igen nästa helg ;)
Jaa igår var jag i Gbg med min lillasyster och kolla i affärer, vi hade världens finaste väder helt underbart!
Idag fyller syrran faktiskt år, hela 13 år. Tonårig rättare sagt, fyfan hur ska jag klara detta ;) Haha grattis på födelsedagen lillasyster, hoppas du har haft en toppen dag för det vet jag att du har haft för du har ju firat din födelsedag med mej ;) idag har vi ätit god lunch på jensens sen var vi på bio, Mästerkatten - verkligen värd att se, om man gillar tecknat och gillar att skratta ;) sen så har vi ätit grillat här hemma och kollat melodifestivalen. Och jag tyckte verkligen att bidrag nummer åtta var så sjukt skön, så ball! Kommer bli Sveriges sommar plåga iår och jag kommer lyssna sönder den ;)
Nu snart ska vi äta banansplit , massa mums :)
Hoppas ni också har haft en sjukt bra dag och kväll!!


Dagarna går fort

Igår var det alla hjärtans dag och den fira jag med med min lillasyster och senare på kvällen firade jag med hela familjen. Jag gjorde frukost åt henne som bestod av hjärtformade pannkakor och jucie och på kvällen gjorde vi tre rätters middag som blev väldigt lyckad!! Älskar min familj över allt annat :)

Idag har jag spenderat min dag med mina två fina vänner Lisen och mallah, vi har kollat i affärer och sen käkat lite. Köpte ett par skor och sen min syrras födelsedags present :) vi har även betala kryssningen så nu är vi
Verkligen påväg!!!


Ännu en helg

Ja då är det helg igen som är snart över första lördagen jag är hemma med min familj på månader, ganska skönt om jag ska vara ärlig :) nu väntas en vecka med massa skoj med min syster, som har lov en hel vecka!
Idag har jag mest vart ute , grillat och åkt pulka med familjen. Var ute igår och fira min fina vän Emelie, riktigt lyckad kväll ska jag säga , så man har inte vart på topp idag ska jag säga!!


det är det här vi kallar livet

Jaa alla mina kära vänner då är det bestämt, bokat och klart, bara betalning kvar.. Det blir en ny kryssning med mina fina vänner i april. Längtar ju redan. Men bara 78dagar kvar,det går fort;) Jaa denna gången blir det inte helsingfors utan vi ska ända till Tallinn denna gången, 40,5 timmar party. Och ingen judgement day utan Elite, och detta är 100%partys 10e kryssnings, så vi hoppas dom slår på stort ;)

jadu

jaaa vad ska man säga mer än att jag alltid suger på att jag ska bli bättre på att uppdatera, men jag har verkligen inte orkat och har haft mycket för mej säger vi... Jaa evelina var här för några veckor sen, en händelserik vecka som bestod av mycket skratt och glädje men även två helt galna dagar party, roligaste på länge faktiskt.. Saknar henne redan :) jaa läget är fortfarande arbetslös och försöker hålla igång träningen, fast jag är otroligt lat och orkar inte :) Hoppas ni själva där ute är bättre än mej ;)

RSS 2.0