Day 6

Har inte kunnat blogga men det har gått helt okej, faktiskt!! I fredags var vi på bio, då jag alltid brukar ha godis till bion men icke denna gången, blev vatten och popcorn där jag bara åt halva..
Köpte lite godis igår, tog högst tio bitar sen var jag inte sugen mer. Helt sjukt alltså.. Dock drack jag cola inte okej men det var ändå lördag.
Idag är det söndag, och inget godis och cola här inte. Ska strax hem från Lisa och ska hem och träna ett pass tänkte jag. Eller ut och gå med syrran, får se vad det blir. Men dieten och träningen fortsätter framåt iallafall!!


Day two

Godkväll alla läsare. Dag två har gått , och det går galant än så länge. Har ställt mej på vågen idag igen, men jag har bestämt mig för att väga mej en gång i veckan istället annars kommer jag bli helt besatt av varje litet g jag går ner.
Idag har min meny sett ut såhär;
Frukost; blev 2 kokta ägg, hand skalade räkor och majonäs och 1dl mellan fil.
Lite senare lunch; köttfärs, gurka,sallad,lök,tomat,ost och gräddefil ungefär som tacos utan bröd!
Kvällsmat; 2 stekta ägg, 3 kasseler skivor och en kiwi.

Idag blev dagens träning en sväng till simhallen , blev 28 längder!


Day one

Ja då är denna dagen slut. Och det gick bättre än väntat!
Detta har jag ätit idag mina läsare;
Frukost; 1 ägg, lite bacon , och korv
Mellanmål; 1banan
Middag; thaigryta med lax, wokade grönsaker och gräddfil
Kvällsmat; smoothie bestående av 1/2 banan,1 kiwi, 1 dl bär , 0.5 dl mjölk, 0.5 dl yoghurt :)
Idag blev dagens träning zumba i 40 min, rekommenderar starkt!


nytt liv, ny vikt

Alla har redan säkert börjat sitt nyårlöfte, men jag och syrran börjar våran idag. Vi ska gå ner i vikt har vi bestämt oss. Så min plan är att jag ska börja med detta i 30 dagar, om det funkar så forsätter jag, annars har jag iallafall försökt. Jag har tänkt göra en blandning av LCHF (Low Carb High Fat) och GI ( Glykemiskt index) , ni som inte vet vad LCHF är, så är det en metod att man utersluter kolhydrater, och äter mycket fett istället. Jag har tänkt mej att jag ska försöka sluta med så mkt kolhydrater som möjligt, men dock inte allt där kommer GI metoden in pågrud av att jag ska börja träna igen så måste jag ha i mej lite kolhydrater där jag istället tänker äta långsamma kolhydrater , som har ett bra GI väde som fullkorn och vitt fibrer. Träningen kommer inbära simmning, ut och gå och zumba som ger väldigt mkt träning. - Sluta äta godis, men jag ska inte sluta äta det helt, inte till en början med iallafall pågrund av att jag själv vet att jag kommer inte klara det. Mitt motto är , kolla på mina post it lappar , som det står ÄT BÄR , istället för godis! Godiset är det störta boven i mitt liv, pågrund av att jag är verkligen är beroende av det, som ni alla andra där ute är beroende av cola, eller cigg. Så min godis dag kommer vara på lördagar, men högst 100G per lördag :) Jag kommer varje dag att berätta hur det går för mig , så jag kommer väga mej varje dag i 30 dagar, dock inte skriva vad jag väger men hur mkt jag har gått ner eller om jag nu går upp igen tex; X = min vikt från början , - = minus , + = pluss , Så det kan stå X-5, då menas det med att jag har gått ner 5KG . Och om det är ngn mer som håller på med, kommer jag också lägga ut vad jag har ätit, någon annan som kanske blir inspirerade.


 Puss & Kram på er, vi hörs!!


Känslan

Folk som du gör mig ledsen, folk som du gör mig glad, folk som du gör mig lycklig , folk som du kan jag inte leva utan, folk som du får mig att skratta, folk som du gör mig arg. Trotts all den känslan som är både gott och ont, kan jag definitiv inte leva utan dej.
Så Vrf finns denna känslan kvar, hjärnan bråkar med hjärtat, som bråkar med magkänslan, så vad gör man dåå?!? När dom tre olika delarna säger helt olika grejer, det gör mig galen.. Vågar man chansa att hjärtat har rätt eller ska man gå efter vad hjärnan säger. Eller så kanske magkänslan har rätt? En gång gjort alltid gjort?? Men alla kan göra fel? Detta är mitt egna lilla mysterium.


Dagen i sig

Ja då var man hemma igen efter ett nytt äventyr i Göteborg. Blev lite av varje faktiskt men dagen börja med att klockan ringde prick 8, det kallar jag inte okej iallafall, hatar att gå upp tidigt.Inte min grej nånstans och 8 är alldeles för tidigt kan jag lova er. Blev ingen frukost hemma så vi köpte goda baguetter som vi käkade på bussen till Gbg, väl framme så blev första stoppet universeum, där vi spenderade det mesta dels av dagen. Blev lunch på jensens böfhus, inte okej mat alls idag, onöjd som fan, men sen blev det lite shopping inhandlade en ny foundation och en halsduk för jag har glömt mina överallt så har inga hemma.
Det var iallafall våran dag , väldigt mysig i helheten.
Puss på er!


Godmorgon

Medans alla andra antingen ligger och sover eller är påväg till skolan, så är jag och syrran påväg till Göteborg för nya äventyr. Träffa kompisar och gå på universeum.
Ne nu får det bli frukost, ha en bra dag så hörs vi ikväll!


Gårdagen

Gårdagen var toppen. Man mår som man förtjänar idag kanske lite för mkt alkohol igår, men det var värt det!! För firade min kära vän johanna med underbara vänner framförallt min älskade favorit Matilda, du ska veta att du är världens bästavän!!
Nog med det hoppas ni också hade en bra kväll och dag igår, och det inte bara jag som är bakfull och har ångest idag.. Har Fortfarande inte vågat kolla mitt konto och se hur mycket pengar jag blåste igår, tror det var en hel del faktiskt!
Ne nu ska jag lägga mej och kolla film :)
Puss på er!!


Party!!

Nu har vi ätit tre rätters , det blev riktigt lyckat! Snart kommer resten av folken få blir det party party party , all in ikväll!
Ha en riktigt bra kväll allihop, för det ska verkligen vi ha!


Godmorgon

Ny dag nya möjligheter, idag ska vi fira den bästa Johanna som fyller 20 imorn. Stort grattis till henne!! så blir att åka till henne om en stund för hjälpa henne med maten, 3rätters står på menyn så vi har lite att göra, men vad gör man inte för den bästa , det ska iallafall bli mysigt!!
Så hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare med massa bilder!!


Spontan dag

Jaha då har ännu en dag gått här i borran , alla andra älskar staden med jag dör av den. Uscha Ne nu ska jag sluta klaga!!
Idag var en sån där spontan dag som vi gillar starkt, skulle egentligen bara in och käka thai mat med syrran och det gjorde vi men till slut hamna vi i Göteborg så där har vi tillbringat våran eftermiddag, kollat ialla affärer som finns för att hitta ngt att ha på mej på lördag när vi ska fira lilla Johanna som blir 20 på söndag. Men tyvärr hitta jag inget bara en bh och en födelsedags present till henne!! Får ta ngt jag har i garderoben hemma!
Nog om det hoppas ni har haft en bra dag alla där ute!!


Nytt år nya bekymmer

Jag är så himla dålig på att uppdatera när jag inte har någon dator men det har jag skyllt på länge nu känns det som.
Tiden går fort jag är arbetslös igen, julen är förbi och det är redan ett nytt år. Jag kom hem igår från Skåne, där jag har vart i en vecka, hos min älskade syrra. Firade även in det nya året där men lite fest som vanligt, men kul var det. Mitt nyårs löfte är väl som alla andras , att gå ner i vikt som jag har haft det senaste fem åren.
Nu när jag har en iPhone kanske jag kan bli lite bättre på att uppdatera jag ska iallafall försöka.


Nytt år nya bekymmer

Jag är så himla dålig på att uppdatera när jag inte har någon dator men det har jag skyllt på länge nu känns det som.
Tiden går fort jag är arbetslös igen, julen är förbi och det är redan ett nytt år. Jag kom hem igår från Skåne, där jag har vart i en vecka, hos min älskade syrra. Firade även in det nya året där men lite fest som vanligt, men kul var det. Mitt nyårs löfte är väl som alla andras , att gå ner i vikt som jag har haft det senaste fem åren.
Nu när jag har en iPhone kanske jag kan bli lite bättre på att uppdatera jag ska iallafall försöka.


RSS 2.0