julbak

Ännu en vecka har gått, och jag har bara jobbat jobbat jobbat är enda jag gör nu förtiden. Känner mej så himla dålig på att uppdatera, och julafton är en dag närmare också. Bara en vecka kvar, herregud.. Känns inte för fem öre.. Har inte gjort något speciellt tidigare i veckan.
Men igår hjälpte jag min gudmor och hennes familj, med att göra iordning för Daniels kalas , han fyller faktiskt 6år den 20 december. Ett stort grattis säger vi till honom. Att göra i ordning för kalaset tog sin tid, vi blåste upp skit mycket ballonger , gjorde iordning inför tårtan, satte upp skyltar osv. Efter det så käkade vi och jag sov över där tills idag. Som idag var den storadagen för han , hans 6års kalas , blev att kliva upp tidigt för att vi skulle hinna med allt vi skulle göra, en tårta som såg ut som en rallybarna osv. Jag fick jobbet att steka allt som skulle stekas så jag stod och stekte 36 hamburgare och ungefär lika många korvar, det tog sin tid det med. Efter kalaset så var jag med Marie och Robert och kollade efter en mobil till migi några stycken affärer och jag kom till slut hem med en vit iphone , så idag är jag en överlycklig  tjej. Men lite pengar fattigare tyvärr menmen. Nu blir det julbak med syrra och robert. Ska bli myyyys, ska göra mina efterlängtade snickers som är en tradition att göra, som bara görs tills jul. 
Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa.


Tredje advent

Fyfan , pinsamt att vara så dålig på att uppdatera, som sagt får skylla på att jag sover hos mormor o inte har någon dator som sagt min dator är fortfarande sööööönder.... ;)
Veckorna rusar fram , eller vad  säger ni?? Kryssningen är redan över för längesedan, och det har snart gått två veckor in i december, inte långt kvar till julafton och min resa ner till skåne, till evelina, jag lääängtar sönder mej!
Jag är faktiskt nästa helt klar med mina julklappar var på ullared igåår så där hitta man super duper mycket julklappar, känns ganska gött faktiskt. Har bara några få kvar att köpa, så ingen jul stress här inte. 
Söndag som sagt i dag, och tredje advent redan , jaha vad gör man idag då? söndagar är inte mina favorit dagar direkt, fast jag ääääälskar att sova. Nej blir att åka en sväng till akuten för min gudfar ligger inne =/ Helt sjukt , är jätte många som ligger inne just nu, menmen. Sen blir det att åka till mormor, super sugen på pizza idag. Kanske ta och käka det? Hmmm, låter som en bra ide faktiskt, nej nu ordbajsar jag bara.. Hoppas ni haft en super trevlig helg för det har jag haft, har gjort lite av varje faktiskt, utgång med fin fina tjejer i fredags, igår var jag på ullared med mathilda och hennes familj sen på kvällen var det myskväll med min älskade familj.


idol 2011


emil, moa, liza, andré, syrran, jag, molly, olle och amanda.p

RSS 2.0